Video Deze ‘Disco Dogs’ doen in ‘Britain’s Got Talent’ de zaal ontploffen en ze hebben nog een heel grote verrassing op het einde
PMN

Er was een heel verrassende act in ‘Britain’s Got Talent’. Het was de laatste van het jaar, maar wel de meest verrassende.
 

Jan Smit is razend populair in Nederland, en dan vooral bij een vrouwelijk publiek. “Er waren periodes dat er 50 tot 100 mensen per dag aanbelden om met mij op de foto te kunnen. Er sloegen echt mensen hun tent op op het grasveldje naast ons huis, waar ze dan wachtten tot ik wakker werd”, vertelt de zanger.

Op een bepaald moment werd het echt angstaanjagend. “We hebben vier jaar lang last gehad van een Duitse groepering. Die hebben meermaals onze banden lekgeprikt, belden mijn ouders en mijn oma op en bedreigden hen met de dood.”

“Toen heb ik echt een tijdje achtervolgingswaanzin gehad.” De charmezanger nam daar zelfs even medicatie voor. “Om dat te onderdrukken. Soms was ik helemaal alleen thuis en kon ik het nog niet laten om om me heen kijken en te checken of er niemand anders was.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.