Denzel Washington en Dakota Fanning blazen kijkers omver op Netflix: “Geweldige film, één van Denzels beste!"
WVDS
Denzel Washington en Dakota Fanning blazen kijkers omver op Netflix: “Geweldige film, één van Denzels beste!"
Foto: Netflix

Op Netflix vind je veel verhalen waarin een held zijn leven riskeert. En wanneer het slachtoffer een klein meisje is dat ontvoerd wordt, smelt je hart al snel. Wij stellen je graag een topfilm met Denzel Washington en Dakota Fanning voor, die zeker de moeite is.

Creasy is een depressieve, alcoholistische ex-militair wiens vriend hem overhaalt om een baan als lijfwacht van een jong meisje aan te nemen. Na een tijdje begint Creasy gehecht te worden aan Pita. 

Zij weet de muur rond zijn hart af te breken en laat hem zien dat het leven ook mooi kan zijn. Maar dan slaat het noodlot toe. 

In ‘Man on Fire’ wordt Mexico op dat ogenblik geteisterd door kidnappings. De ouders van het meisje staan ook op de 'hitlijst'. Wanneer het Pita en Creasy in de val worden gelokt, nemen criminelen haar mee en laten Creasy voor dood achter.

Creasy neemt het recht in eigen handen en start een wraakactie waarbij hij alle betrokkenen een bezoek brengt en alles op alles zet om het kleine meisje terug te vinden.

Een recensent schrijft het volgende over de samenwerking tussen Denzel en Dakota:

“De natuurlijke chemie tussen Washington en Fanning is een waar plezier om naar te kijken. Een stuk van de film is ontroerend en soms ook best grappig. Hiermee schept regisseur Scott een band tussen de personages en de kijker, tenminste, als die dat toelaat”.

De film ‘Man on Fire’ werd al in 2004 in de zalen gebracht, maar dat stoort kijkers niet. Meer nog, momenteel staat deze film in België op de 5e plaats in de Netflix top 10.

"Het was een erg goede film, moeilijk te geloven hoe jong Dakota Fanning was toen deze film werd gemaakt. Maar een echt goede film veroudert nooit, vind ik."

"Geweldig! Vooral het einde was zo emotioneel."

"Geweldige film, één van Denzels beste!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.