Delphine Lecompte kreeg verrassend verzoek: “Heb bedankt, ook al werd het goed betaald”
COS
Delphine Lecompte kreeg verrassend verzoek: “Heb bedankt, ook al werd het goed betaald”
Foto: Printscreen video Vier

Delphine Lecompte was een van de revelaties in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op VIER. In de finale moest ze de duimen leggen voor Ella Leyers en Catherine Van Eylen.

“Er zijn nog altijd mensen die vinden dat ik geen echte zangeres ben, dat ik het niet verdiende om naar het Songfestival te gaan of dat ik niet op mijn plaats was in ‘Liefde Voor Muziek’”, vertelt Laura Tesoro. “Zulke dingen raken mij, maar ik haal daar ook motivatie uit om het des te beter te doen. ‘Ik ga bewijzen dat ik hier wél thuishoor’, zoiets.”

Laura geeft toe dat ze er echt wakker van ligt. “Ik ben geen robot. Zulke negatieve commentaren, dat kruipt in mijn hoofd, en dan begin ik echt aan mezelf te twijfelen. ‘Misschien hebben ze wel gelijk en bén ik niet goed genoeg’, denk ik dan.”

Laura zou al die negatieve commentaren gewoon niet kunnen lezen, maar kiest er bewust voor om dat wél te doen. “Ik wil weten wat mensen van mijn muziek vinden. Het houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik hard blijf werken om ook de non-believers te overtuigen. Het is des te leuker om dan na ‘Liefde Voor Muziek’ reacties te lezen als: ‘Ik was eigenlijk geen fan van jou, maar nu heb je me overtuigd.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.