Interview Danni Heylen, Carry Goossens en Lynn Van den Broeck schitteren in theaterstuk: meer dan 4.000 tickets verkocht
WVDS

Op 3 juli ging een nieuwe zomerkomedie ‘Oost West Thuis Best’ in première. Auteur en regisseur Jeroen Maes kon rekenen op een heel ervaren cast. 

Carry Goossens en Danni Heylen staan opnieuw als koppel samen op de planken. Lynn Van den Broeck, Bart Van Avermaet en Ann De Winne vervolledigen de cast. Een staycation of een reis naar Calpe? Een vraag waar alles mee begint. Ook een werptent heeft een belangrijke rol te vervullen in het theaterstuk.

Het komische stuk is echt de moeite waard. De cast zuigt het publiek van de eerste seconde mee in het verhaal en leuke wendingen in de dialogen houden het verrassend en leuk. Het hoge tempo van het scenario en de energie op het podium maken dat je constant benieuwd bent naar wat er nog allemaal gaat gebeuren. 

Carry Goossens en Danni Heylen hebben absoluut niet lang moeten nadenken om terug samen op de planken te staan. “Wij kennen elkaar al 40 jaar”, vertelt Carry. “We kunnen elkaar wel al lang kennen, maar het is telkens een ander stuk, dus dat is toch steeds een andere focus leggen”, vult Danni aan. “Dat is spelen met vol vertrouwen en zeker met comedy is dat heel belangrijk”, aldus Carry Goossens.

Lynn Van den Broeck komt als jong geweld in een heel ervaren cast terecht en smijt zich helemaal in het stuk. “We waren op een goede manier zenuwachtig, maar we zijn wel blij met hoe de première gelopen is. Het is wel constant pompen. Mijn energiepeil moet de hele tijd hoog blijven.”

En regisseur Jeroen Maes kreeg ook veel complimenten van de cast voor zijn aanpak en het scenario. “Dat is wederzijds, ik vond het geweldig om met deze groep samen te werken. Het is een warme, hechte groep geworden waarmee de repetities heel vlot zijn verlopen.”

Ondertussen kochten al meer dan 4.000 theaterliefhebbers een kaartje.Geen mooiere manier om de grote vakantie in te zetten. Oost West Thuis Best zal nog tot en met 14 augustus spelen in de Rode zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. 

Alle informatie vind je hier.

Bekijk het sfeerverslag hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.