D5R-acteur laat zich plots scherp uit na nieuws over spin-off met onder meer Jamie-Lee Six
COS
D5R-acteur laat zich plots scherp uit na nieuws over spin-off met onder meer Jamie-Lee Six
Foto: Streamz

Van ‘D5R’ hebben we na 12 seizoenen afscheid genomen, maar elk einde is een nieuw begin. Binnenkort zal op Streamz de nieuwe reeks '3FF' te zien zijn.

Op donderdag 29 juni 2023 lanceerde Streamz de film 'D5R: De Laatste Zomer Samen'. Daarin gingen de 5 beste vrienden naar Portugal. Het zou het einde van het 'D5R'-avontuur betekenen. Nu blijkt het verhaal toch nog niet helemaal verteld te zijn.

De drie beste vriendinnen keren zonder de jongens terug in '3FF'. Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo) en Amber (Jamie-Lee Six) huren een huis in Gent en storten zich op de arbeidsmarkt. Dat loopt bij de een al wat vlotter dan bij de ander.

Met '3FF' nemen fans dus wel afscheid van Thijs 'TJ' Antonneau als Vincent en Sander Provost als Wout. Voor hen is er geen ruimte in de spin-offreeks. Een beslissing die TJ de dames duidelijk niet in dank afneemt. "'Het is met alle 5 of met niemand.' Nou nou, wel pijnlijk, but who am I", reageert de acteur misnoegd op Twitter.

"Begrijp me niet verkeerd. Mijn meisjes gaan dat alle drie goed doen en ben de eerste die het gaat bekijken en ben zo trots op hun!", voegt TJ er even later aan toe. "En voor ons vijf blijft het ook gewoon ons vijf. Voelt gewoon even aan als een trein die vertrekt en jou op het perron achterlaat."

"De 'het is met vijf of met niemand' is gewoon een herinnering van me van jaren geleden die me gewoon emotioneel heeft gemaakt. Ik sta 100% achter de meisjes, al vanaf dat ik heb gehoord dat dit een plan was", zegt hij. "Maar ik ga niet doen alsof ik dit niet een beetje kut vind."

Meer nieuws

Meer nieuws

.