Connor Rousseau zegt wat zwaar begon te wegen tijdens ‘The Masked Singer'

door: WVDS
The Masked Singer - Conner Rousseau
Afbeelding bron: VTM

Conner Rousseau, zal toch nog wel even in het collectief geheugen blijven hangen door zijn deelname aan het immens populaire ‘The Masked Singer’. Zwijgen tegen zijn dierbaren begon te wegen, maar houdt hij er ook nieuwe vriendschappen aan over?

“Naast mijn mama wist ook mijn enkele mensen van mijn werkteam af van ‘The Masked Singer’. En heel veel mensen hadden een vermoeden, maar ik heb nooit aan iemand bevestigd. Het was heel lastig, zeker bij mensen die dicht bij me staan.”

“Zo zei bijvoorbeeld mijn zus: ‘Ik ken uw stem wel hé manneke’. Je moet constant ontkennen. Het is wel leuk dat ik dat niet meer hoef te doen nu, want dat begon echt te wegen.”

Op een gegeven moment zagen de mensen in het getal 201917438 het aantal voorkeurstemmen dat Conner haalde bij de verkiezingen van 2019. “Dat was voor heel wat mensen die me niet kende een doorslaggevende tip dat ik het wel kon zijn.”

“Ik moet eerlijk zijn, ik heb die filmpjes met de tips alleen gezien bij de opnames en ik had er zelf niet op gelet. Er zaten soms zelf tips tussen over mij die ik zelf eerst niet doorhad en er zat natuurlijk wel wat afleiding bij ook. Maar de speurders thuis hadden dat goed opgemerkt.”

“Er was ook een heel gezellige sfeer achter de schermen met de andere kandidaten. We hebben nu nog steeds een Whatsapp groep en de laatste weken was dat opnieuw fantastisch leuk.” 

“De hele groep hangt goed aan elkaar, hoewel wij van verschillende leeftijden zijn en uit diverse sectoren komen. Er zijn zeker mensen waarmee ik nog ga afspreken.”