Conner Rousseau laat hart van goud zien en schakelt ook hulp van Klaasje Meijer in
COS
Conner Rousseau laat hart van goud zien en schakelt ook hulp van Klaasje Meijer in
Foto: VTM

Conner Rousseau verbaasde wekenlang als Konijn in 'The Masked Singer'. De Vooruit-voorzitter schopte het zelfs tot in de finale.

Voor Conner Rousseau was 'The Masked Singer' een leuk avontuur, maar het hoofdstuk van performen sloot hij wel af. Toch was Conner afgelopen weekend nog een keertje Konijn. Daarvoor had hij een erg speciale reden.

"Ik ga vandaag waarschijnlijk het belangrijkste bezoek van dit jaar doen. Ik ga op bezoek bij Xander. Xander is 6 jaar, heeft kanker en via 'Make a Wish' heeft hij laten weten dat één van zijn grootste wensen is om het Konijn uit 'The Masked Singer' te ontmoeten. Dus ik ga hem vandaag verrassen", klinkt het bij Conner op TikTok.

Conner kwam op Xanders feestje natuurlijk niet met lege handen aan. Xander kreeg een 'Don't Talk To Me'-trui én een papegaaienonesie. Conner schakelde ook de hulp van Schorpioen, oftewel Klaasje Meijer, in. Het voormalige K3'tje sprak een videoboodschap in voor Xander.

De mooie actie van Conner kan op veel lof rekenen. Zita Wauters reageert op Instagram met een hartje. "Mooi Conner! Je hebt een hart van goud", reageert een andere volger. "Zo mooi dat je dit gedaan hebt! Je bent een topper!"

@kingconnah

Deze is voor jou Xander ❤️

♬ origineel geluid - conner.rousseau

Meer nieuws

Meer nieuws

.