Conner Rousseau krijgt steeds dezelfde vraag na deelname ‘The Masked Singer’: “Ik kan het niet meer bijhouden”
WVDS
Conner Rousseau krijgt steeds dezelfde vraag na deelname ‘The Masked Singer’: “Ik kan het niet meer bijhouden”
Foto: VTM

Dat Conner Rousseau zangtalent had heeft hemzelf nog het meest verwonderd in ‘The Masked Singer’. Hij haalde vermomd als Konijn zelfs de finale. 

“Ik vond alles spannend, maar de finale vond ik het leukste aspect van de ‘The Masked Singer’ omdat er heel veel toeters en bellen bij kwamen kijken. Ook van de momenten dat we nog met meer deelnemers waren en dan na de optredens nog wat samen zaten met iedereen, heb ik enorm genoten.”

Conner Rousseau werd niet genoemd door de jury en daar heeft hij een verklaring voor. “Dat Konijn was zo swag (stoere, relaxt) en ik denk niet dat de juryleden dat met mij konden associëren.”

Ook met Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans heeft Conner Rousseau nog gesproken na de finaleshow. “Ik heb hen achteraf nog gesproken. Het was heel tof dat zij het spel zo goed meespeelden.”

“Ik heb al heel veel vragen gekregen of ik wil komen optreden. Ik kan het niet meer bijhouden, maar ik denk dat ik er niet op in ga gaan. Eerlijk gezegd weet ik het nog niet goed.” 

“Ook vanuit mijn eigen organisatie, die werkt met kwetsbare kinderen, is de vraag gekomen en dan denk ik: als ik het nog eens kan doen voor een goed doel, dan misschien wel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.