Conner Rousseau heeft na 'The Masked Singer' nieuws over zijn aangekondigde single
COS

Conner Rousseau verbaasde in 'The Masked Singer' met zijn steengoede zangstem. Fans hadden dan ook allemaal dezelfde boodschap.

Conner Rousseau moet gewoon een cd opnemen, klonk het bij de fans van de Vooruit-voorzitter na zijn succesvolle passage in 'The Masked Singer' als Konijn. Even leek hij gehoor te zullen geven aan de wens van zijn fans.

Deze week plaatste Conner een opvallend filmpje op TikTok. Hij kondigde daarin zijn single 'This Is Me' aan. Het enthousiasme is de reacties was groot, al klonk er ook veel argwaan. Die is nu terecht geweest.

Op Instagram Stories bekent Conner nu waar veel fans voor vreesden: een single van Conner? Dat moet wel een 1 aprilgrap zijn. En dat was het ook.

"Ik vind het wel superbelachelijk eigenlijk", klinkt het bij de voorzitter achter de microfoon. "Da's keistom", voegt hij er nog aan toe. Een aprilvis waarmee Conner veel fans zal teleurstellen.

@kingconnah Mijn eerste single “This Is Me” coming soon 👀 Wie is er benieuwd? #Teaser #fyp #ForYouPage ♬ origineel geluid - conner.rousseau

Meer nieuws

Meer nieuws

.