Christophe uit ‘Blind Getrouwd' duidelijk: "Compleet fout wat daar gebeurde met die naaktfoto's"
PMN
Christophe uit ‘Blind Getrouwd' duidelijk: "Compleet fout wat daar gebeurde met die naaktfoto's"
Foto: Instagram

Er wordt vol afschuw gereageerd op de uitgelekte naaktfoto’s van drie BV’s. De dader is nog niet gevonden. Er is wel een gerechtelijke onderzoek geopend. De dader wacht een celstraf van maximum vijf jaar en een geldboete.

“Naaktfoto's en sexting is ok. Het doorsturen zonder toestemming is niet ok. Dat is simpel”, zegt Christophe op zijn Instagram.

“Natuurlijk krijg ik de vraag of ik ook soms aan sexting doe. Uiteraard is het antwoord is ja. Daar is namelijk ook helemaal niets mis mee. Als dat in onderlinge toestemming en met goede afspraken gebeurt, dan kan dat toch alleen maar spannend en fijn zijn? Dat vertrouwen geschonden wordt en die afbeelding zonder toestemming doorgestuurd wordt, dat is helemaal niet ok. Ook catfishing is compleet fout. Mensen, waar zijn we mee bezig?”

Naar aanleiding van de naaktfoto's van BV's hoor ik maar al te vaak dat zo'n foto's nemen niet kan. Grow up. Wat volwassen mensen in de privésfeer doen, daar heeft niemand zaken mee. We kunnen beter dan dat. Meer zelfs: voor mij is het juk van die spanning die rond seksualiteit hangt hetzelfde als bij #LGBTI+-emancipatie. Wat een ander doet of laat, daar heb je toch geen last van?”

https://www.instagram.com/p/CE_p2hon0A-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.