Christine uit ‘B&B Zoekt Lief’ verrast met looks: “Niemand herkent mij nog”

door: WVDS
Christine Heynderickx B&B Zoekt Lief 2022

De opnames van ‘B&B Zoekt Lief’ dateren al van een jaar geleden. Ondertussen is Christine, een dame die logeerde bij B&B-uitbater Marc, een gehele make over ondergaan.

Christine die als brunette deelname aan ‘B&B Zoekt Lief’ is voor de meeste mensen onherkenbaar. Zelfs haar collega’s in het ziekenhuis, herkenden haar niet meer.

“Ik was vroeger ook een blondje met heel lang haar en door omstandigheden was ik op het ogenblik dat Marc zijn oproepvideo lanceerde een brunette met kort haar.”

“En als Marc me nu ziet zegt hij: ‘Had je toen je filmpje opgestuurd als een blondje, dan had ik je niet geselecteerd’”, lacht Christine. 

“Ik voel me nu veel beter. Ik krijg heel goede respons op mijn lange haren en nieuwe haarkleur. Maurice (andere kandidaat) zei: ‘Christine, je lijkt tien jaar jonger.”

En wat de liefde betreft? “Ik heb het avontuur in Frankrijk meegemaakt. En tot enkele weken geleden ben ik bewust single gebleven om mezelf terug te ontdekken. Om terug op alle vlak de nodige stabiliteit te krijgen. Maar nu voel ik me klaar voor een nieuwe relatie.”

Bekijk de nieuwe looks van Christine in onderstaande video.