Video Celien Deloof verklapt al iets over haar rol in het theaterstuk ‘Het Spook van de Operette’
PMN
Celien Deloof verklapt al iets over haar rol in het theaterstuk ‘Het Spook van de Operette’
Foto: Facebook

Vanaf 7 oktober loopt in Theater Elckerlyc te Antwerpen het theaterstuk ‘Het Spook van de Operette’. Het iets om naar uit te kijken.

Het 'Spook van de Operette' wordt ook een speciaal theaterstuk. Het is meteen ook het acteerdebuut van Celien Deloof.

Ze speelt aan de zijde van Luc Caals & Dirk Van Vooren, Hugo Sigal, Dirk Lavrysen, Martine de Jager, Maarten Bosmans en Bert Cosemans.

Erfeniskwesties zijn altijd voer voor discussies, voor ongewilde reünies en voor geestige spoken uit het verleden… Wanneer twee neven (Luc Caals en Dirk Van Vooren) door de notaris (Dirk Lavrysen) worden samengebracht in het oude en vervallen operettetheater van hun gestorven groottante, krijgen ze nogal verbazend nieuws te horen… Ze worden plots de nieuwe eigenaars van dit leegstaand theater! Alleen willen ze dat niet.

Celien wil al wel wat kwijt over haar rol als Suzy. “De mensen mogen vooral een beetje Celien verwachten. Gewoon recht voor de raap. Here I am, take me as I am.”

Backstage Producties, het nieuwste Vlaamse productiehuis, is maandag van start gegaan met de repetities van ‘Het Spook van de Operette’. Hieronder kan je alvast de sfeer opsnuiven van de eerste lezing. De sfeer zit meteen al goed!

Je kan nu al tickets bestellen. Dat kan je doen door HIER te klikken.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.