Catherine Van Eylen erg scherp: “Dat hij zijn rotzooi zelf opkuist!”

door: COS
Catherine Van Eylen
Afbeelding bron: Printscreen video Vier

Catherine Van Eylen mag zich een jaar lang ‘De Slimste Mens ter Wereld’ noemen. Ze deed het in de finale beter dan Delphine Lecompte en Ella Leyers.

Twee jaar geleden deed Catherines echtgenoot, Wouter Vandenhaute, al mee aan de populaire VIER-quiz. Ondanks zijn drukke job als voorzitter van voetbalploeg Anderlecht stond hij steeds in de coulissen te supporteren.

Hij wachtte telkens in Catherines loge met chocola. “Hij heeft me ontzettend gesteund”, vertel Catherine in Story. “Niet evident, want daarvoor moest hij een paar keer een vergadering voor het voetbal verplaatsen.”

Marc Coucke

Sinds dit jaar wordt er nog meer tijd uit de privé-agenda geplukt. “Toen Wouter voorzitter van Anderlecht zou worden, was mijn eerste reactie dat Marc Coucke ‘zijn shit zelf moest opkuisen’. Maar we hebben daarover gepraat en afspraken gemaakt.”

“En Wouter luistert naar heel veel mensen, om daarna dik zijn goesting te doen. Maar tijdens ‘De Slimste Mens’ heeft hij getoond dat hij er voor mij wilde zijn, dat het hem menens was. En dat apprecieer ik”, aldus Catherine.