Carry Goossens en Greet Rouffaer schitteren in ‘Après-Ski’: Om deze redenen moet je zeker gaan kijken

Het theaterstuk ‘Après-Ski’, dat wordt opgevoerd in Theater Elckerlyc te Antwerpen tot en met 22 mei, ging afgelopen vrijdag in première. We laten enkele toppers uit de cast aan het woord over hun rol in dit succesverhaal.

Carry Goossens alias ‘Robert’ geeft ons een tipje van de sluier over zijn personage. “Ik ben een Vlaming die samen met zijn echtgenote een chalet opent in Oostenrijk. Maar ik moet nog Duits leren, er zijn geen reservaties… Alles loopt een beetje fout en mijn personage ziet het met lede ogen aan.”

Vicky Florus vertelt hoe ze de terugkeer naar het toneel beleefd heeft, na 2 jaar aan de kant zitten door corona. “Gisteren hadden we een try-out en ik werd even heel emotioneel. De muziek startte en de traantjes vloeiden. Toen begonnen we eraan en voelde het alsof we vorige week nog hadden gespeeld.”

Waarom u naar ‘Après-Ski’ moet komen kijken, legt Dirk Van Vooren alias Johnny Zalando graag uit. “Na twee jaar binnen zitten mogen we eindelijk weer uit ons kot. Het is lachen van begin tot einde. Een dolkomische avond waarbij je van de ene verrassing in de andere valt.”

‘Après–Ski’ loopt nog tot en met zondag 22 mei. Tickets zijn beschikbaar via https://www.elckerlyc.be/programma/apres-ski-uitschuiven-van-het-lachen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.