Buren worden knettergek van George Clooney en Amal: “Hebben nu al fikse ruzie"
PMN
Buren worden knettergek van George Clooney en Amal: “Hebben nu al fikse ruzie"
Foto: Photonews

Heel wat celebs wonen in Studio City, een wijk in Los Angeles. En uitgerekend in die wijk is er nu ruzie uitgebroken. De oorzaak zijn George Clooney en Amal.

Sinds hun huwelijk woonden George en Amal in zijn villa in Beverly Hills. Maar Amal haat dat huis. Het doet haar denken aan de ex-vriendinnen van haar man.

Tot George zei dat hij ook nog een huis had in Studio City... De beslissing was snel gemaakt. Ze verhuizen naar ginder. Alleen moet er aan die villa nog flink wat renovatiewerken uitgevoerd worden.

De hele oude villa zal uiteindelijk worden afgebroken en er komt iets nieuws in de plaats. Daarnaast komt er ook een extra speelruimte voor hun tweeling Alexander en Ella.

De buren zijn er totaal niet over te spreken. “Wij wonen sinds enkele maanden in een oorlogszone”, citeert TV-Familie hen. “Vrachtwagens rijden voortdurend heen en weer. Het is om gek van te worden.”

Voor de buurtbewoners is het genoeg geweest. “De werken zouden nog minstens een half jaar duren. Dat kunnen wij niet aan! Maar binnenkort kan hij zijn advocaat weer aan het werk zetten want wij pikken dit niet meer. We gaan die werken laten stilleggen!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.