BuikRock-festival strikt bekende namen: “Zij laten nu in Liefde voor Muziek het beste van zichzelf zien”
WVDS
BuikRock-festival strikt bekende namen: “Zij laten nu in Liefde voor Muziek het beste van zichzelf zien”

Alle contracten zijn getekend. Het jonge BuikRock-festival in Deerlijk gaat ook dit jaar weer voluit. Met een line-up om duimen en vingers van af te likken.  

“We blijven investeren in drie dagen onvergetelijke muzikale beleving met voor elk wat wils”, klinkt het bij de organisatie. Nieuw dit keer: het festival start een dag vroeger, op donderdag dus. “En daar trekken we resoluut de kaart van het uitgaansleven.”

Nieuw dit jaar, BuikRock start al op donderdag 25 augustus, met een onvervalste ambiance-avond. Op de affiche: de jongens van Gestapo, Knallmuzik, Average Rob, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst, 2Fabiola en als afsluiter de Green Onions. 

Vanaf 18 uur op vrijdag ziet het publiek achtereenvolgens De Dolfijntjes (met Wim Opbrouck), Tourist LeMC, Het Zesde Metaal en tot slot laten we Arsenal los op de wei in Deerlijk.

Liefst vier van de artiesten die op BuikRock staan, zijn momenteel ook in het programma ‘Liefde voor Muziek’ te zien. “2 Fabiola is daar één van”, weten Wim en Henk. “Maar ook drie bands die bij ons op zaterdag op het podium staan, laten in ‘Liefde voor Muziek’ het beste van zichzelf zien: Suzan & Freek, Camille en Davina Michelle.” 

De laatste festivaldag, op zaterdag 27 augustus, duurt de klok rond. Naast Davina Michelle, Suzan & Freek en Camille staan ook nog Cleymans & Van Geel, Stan Van Samang en Niels Destadsbader op de line-up. Als feestafsluiter werd dit jaar gekozen voor de meer dan voortreffelijke party- en coverband Level Six. 

“De cultuursector heeft zware klappen gekregen en het kost wat tijd om het vertrouwen terug te winnen van de mensen”, zeggen organisatoren Wim Buyck en Henk Verbeke. “Maar we hebben er goeie hoop op dat het tegen deze zomer weer helemaal in orde komt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.