Brigitta Callens verrast en stelt ons haar nieuwe vriend voor
STG
Brigitta Callens verrast en stelt ons haar nieuwe vriend voor
Foto: Photonews

Brigitta Callens kwam vorig jaar terug in de schijnwerpers te staan. Charlotte Timmers speelde haar personage in de 'Zillion'-film. Nu komt de actrice met verrassend nieuws over haar liefdesleven.

De voorbije maanden kwam Brigitta Callens opnieuw in de schijnwerpers te staan. Dat had alles te maken met haar naam op de affiche van de 'Zillion'-film. Zelf wilde ze niet meewerken aan de film.

Brigitta was destijds de vriendin van Frank. Na een brutale homejacking die Frank in scène zou hebben gezet, konden de twee elkaar niet uitstaan. Uiteindelijk werd Frank vrijgesproken van de beschuldigingen.

Eerder gaf Brigitta al aan dat ze niet wilde dat haar naam gebruikt zou worden in de film. Daar hebben de makers zich dan ook aan gehouden, maar toch overwoog ze gerechtelijke stappen te ondernemen.

In Het Laatste Nieuws onthult ze meer over haar liefdesleven. Ze stelt ons voor aan haar nieuwe vriend Filip Tsjoen, een zaakvoerder in warmtepompen en sanitair. Naar verluidt vormen ze al sinds vorig jaar een koppel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.