Bram Verbruggen ziet het weer helemaal veranderen: “Dan wordt het 30 graden"
WVDS
Bram Verbruggen ziet het weer helemaal veranderen: “Dan wordt het 30 graden"
Foto: Eén

Het voorbije weekend was het weer erg wisselvallig te noemen. En ook deze week begint met veel wolkenvelden, maar weerman Bram Verbruggen ziet in de weerkaarten een grote ommezwaai in het vooruitzicht.

“Vandaag zullen er helaas vrij veel wolkenvelden zijn met kans op een bui bij temperaturen van 20 tot 22 graden”, geeft Bart de luisteraars van Radio 1 mee.

We mogen ons maandag volgens weerman Bram ook nog aan straffe windstoten verwachten, die snelheden tot 55 kilometer per uur zullen halen in het binnenland en aan zee zelfs kunnen oplopen tot 65 kilometer per uur.

Voor het verdere verloop van de week voorspelt hij het volgende: “Op dinsdag blijven we nog met wisselvallig weer zitten. Er zullen ook voornamelijk in het westen en oosten buien vallen. De temperatuur schommelt rond 22 graden.”

“Op woensdag blijft het nog winderig en wisselvallig met 21 graden.” En dan kondigt Bram dé grote verandering aan.

“Maar op donderdag, vrijdag en zaterdag blijft het droog en wordt het ook wat warmer.” En dat is geen understatement.

“De temperaturen stijgen op donderdag naar 22 graden, vrijdag gaan we naar 26 graden en zaterdag dan wordt het 30 graden. Voor veel mensen zal dat al te warm zijn", besluit Bram Verbruggen zijn weerpraatje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.