Bitterzoete topserie op Netflix scoort al voor de 5e keer: “Elk seizoen wordt beter”
WVDS
Bitterzoete topserie op Netflix scoort al voor de 5e keer: “Elk seizoen wordt beter”
Foto: Netflix

Een langlopende en razend populaire topserie op Netflix gaat al zijn 5e seizoen in. En ook nu zijn er alleen maar lovende reacties te rapen.

Virgin River Seizoen 5 is sinds 7 september losgelaten op de fans met de eerste 10 afleveringen. De laatste twee afleveringen met kerst als thema gaan in première op 30 november.

Seizoen vijf van Virgin River wordt gekenmerkt door verrassende nieuwe relaties, een schokkende scheiding, een moeilijke rechtszaak, een hartverscheurend afscheid en een natuurbrand die de stad bedreigt en sommige mensen van Virgin River samenbrengt en anderen uit elkaar scheurt. 

Het moederschap zet Mel ertoe aan een grote beslissing te nemen over haar toekomst in de kliniek, terwijl haar zwangerschap onverwacht een emotionele band met haar verleden aanwakkert. 

Om zichzelf verder te bewijzen aan Mel, gaat Jack de confrontatie aan met zijn eigen demonen en natuurlijk met Charmaine. En als de respectievelijke beperkingen van Doc en Hope hun identiteit in twijfel trekken, moeten de dokter en de burgemeester troost vinden in hun gemeenschap, in hun jonge nieuwe gezin en in elkaar.

Enkele leuke reacties: “Op 2 dagen uitgekeken wachten nu op vervolg”, “Zalig, is terug heel mooi”, "Ik heb dit weekend gekeken en ik denk echt dat de serie elk seizoen beter wordt. Ik vond het zo geweldig”.

En er wordt al uitgekeken naar de rest van seizoen 5: “Joepie, we krijgen in ieder geval nog 2 afleveringen en misschien worden er wat broodnodige antwoorden onthuld. Ik had het gevoel dat er te veel door elkaar werd gegooid aan het einde van aflevering 10.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.