Interview ‘Big Brother’-winnaar Salar over speciale band met Nouchine en of ze nog contact hebben
WVDS
‘Big Brother’-winnaar Salar over speciale band met Nouchine en of ze nog contact hebben
Foto: GoPlay

De Nederlander Salar Abbasi Abraasi (27) was een opvallende kandidaat afgelopen seizoen in ‘Big Brother’. Hij won maar liefst 69.815 euro. En belangrijker, hij hield aan het experiment vrienden voor het leven over.

Wat heb je ondertussen gedaan met je prijzengeld? “Ik heb er nog niet zoveel mee gedaan”, is het eerste wat Salar zegt. “Ik heb afgelopen tijd wel heel veel gefeest, maar dat werd meestal betaald.” 

Salar gaf wel geld uit aan een nieuw project. “Achter de schermen ben ik bezig met een nieuwe webshop”, vertelt hij zonder echt in detail te gaan over zijn werk. “Ik heb zeker nog heel wat geld over.”  

Salar heeft aan het hele ‘Big Brother’-avontuur vrienden voor het leven overgehouden. “Met Nouchine en Kristof heb ik nog heel veel contact. Met Nouchine zelfs dagelijks. Dimitri, Tobias, Kitty en ook Nawel spreek ik nog wel eens.”

In het huis was al duidelijk dat Nouchine en Salar een speciale band hebben met elkaar. “Onze vriendschap is eigenlijk nooit veranderd, alleen maar verbeterd. Ze woont ver, dus we kunnen elkaar wel niet vaak zien.” 

In onderstaand interview met Salar vertelt hij ook hoe hij omgaat met zijn bekendheid en wat het nadeel eraan is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.