Belgische topserie met Louis Talpe op Netflix maakt fans laaiend enthousiast: “Super gave serie”
WVDS
Belgische topserie met Louis Talpe op Netflix maakt fans laaiend enthousiast: “Super gave serie”
Foto: Netflix

Een Belgische topserie doet het buitengewoon goed op Netflix Nederland. Totaal onverwacht werd op 4 augustus 2023 het tweede seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix Nederland.

Kijkers die al gekeken hebben, vinden de reeks zeker de moeite waard. “Super gave serie”, “Ik vond het een goede serie. Vanavond begin ik aan het 2de seizoen. Het kijken waard.”

Het scenario van ‘Onder vuur’ gaat over het reilen en zeilen van het alledaagse leven op post Oosteroever. Een kleine brandweerpost met veel karaktervolle figuren. 

Het team werkt op een eigenzinnige manier samen en durven al eens buiten het boekje te kleuren. Het redden van een mensenleven gaat altijd voor alles. 

Maar er zijn veranderingen op komst die de hele kazerne doet daveren op haar grondvesten. Een van die veranderingen is het totaal onverwachte nieuws dat luitenant Patrick beslist om het korps te verlaten. 

Vooral sergeant Orlando voelt zich in de steek gelaten door zijn mentor. De nieuwe luitenant Dominique Meersman wil de kazerne omvormen wat niet een makkelijke taak zal zijn.

In ‘Onder vuur’ zie je onder meer Louis Talpe, Sam Louwyck en Lynn Van Royen aan het werk. En er is goed nieuws voor de fans van de serie, want er is een derde seizoen in de maak.

Fans van de serie zijn enthousiast: “Echt een leuke serie”, “Topserie”.

“Ik ben begonnen met seizoen 1, maar moet er echt een beetje inkomen. Het wordt steeds beter.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.