BREAKING NEWS Bekende topchef wil Marc Van Ranst dood: "Geef hem de kogel"
PMN

Heel veel lijkt er voor Marc Van Ranst niet te veranderen in dit nieuwe jaar. De viroloog blijft maar doodsbedreigingen krijgen.

“Ooit hoop ik hier zelf voor de camera’s te staan,” klonk het bij Tristan, de zoon van Christophe Stienlet, toen hij met zijn vader eens mee mocht naar de set van ‘Familie’. Ondertussen is die droom werkelijkheid geworden voor de 14-jarige Tristan. Sinds kort kunnen we hem namelijk aan het werk zien als Vince, de pleegzoon van het personage Benny.

Toch waarschuwt Christophe zijn zoon voor de valkuilen van het beroep van acteur. “Het kan een moeilijk en onstabiel pad zijn”, klinkt het. “En dan zijn er ook nog de negatieve reacties.” Christophe speelde zelf Johan in ‘Familie’, een slechterik die met de kassa van een benefiet aan de haal ging.

De acteur werd daar al verscheidene keren hard op aangesproken op straat. Toch blijft Christophe zijn passage in de populaire VTM-soap een fantastische ervaring vinden. Hij zou de makers dan ook al hebben toevertrouwd dat hij zeker te vinden is voor een eventuele terugkeer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.