Bart Tommelein emotioneel na zwaar verlies: "Allemaal zeer snel gegaan"
COS
Bart Tommelein emotioneel na zwaar verlies: "Allemaal zeer snel gegaan"
Foto: Photonews

Donderdagavond was Bart Tommelein te gast in 'De Tafel van Vier'. De Open Vld-politicus vertelde er over een zwaar verlies dat hij en zijn familie moesten verwerken.

Naast Bart Tommelein was ook Anneleen Fransen van vzw Boven de Wolken te gast in 'De Tafel van Vier'. Bart heeft altijd respect gehad voor de manier waarop de organisatie het onderwerp sterrenkindjes uit de taboesfeer haalt. Jammer genoeg kent hij de organisatie ook uit eerste hand.

"Ik kreeg een telefoon van mijn dochter Astrid, en ze zegt tegen mij: 'Papa, het is niet goed.' Het kindje dat gezond was, bleek opeens toch wel een aantal problemen te hebben en dan is het allemaal zeer snel gegaan en is het kindje stil geboren."

"Jeanne is geboren en daar heeft 'Boven de Wolken' een ongelofelijke mooie zaak mee gedaan om mijn dochter, mijn schoonzoon, mijn familie toch wel op een ongelofelijke manier te begeleiden", vertelt de burgemeester van Oostende.

"Je verliest een kleinkind. Dat blijft ook altijd mijn kleinkind", zegt een emotionele Bart. Als ze Bart vragen hoeveel kleinkinderen hij heeft, dan zal hij altijd zes zeggen.

https://www.instagram.com/reel/CpUxptFDB4a/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.