BREAKING NEWS Bart De Pauw spreekt voor het eerst na jaren zwijgen
PMN
Bart De Pauw spreekt voor het eerst na jaren zwijgen
Foto: VTM

Op 11 februari start het proces tegen Bart De Pauw. De tv-maker wordt door 13 vrouwen aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag.

Remco en huskygids Marianne waren al aan hun reis begonnen, maar nu vertrekken ook de anderen op avontuur. Stephan en Evelien reizen naar Montreal, de op één na grootste stad van Canada. In Bulgarije komen we te weten of Rani nog kriebels voelt voor Victor.

Ten slotte ruilen Etienne en Rebecca Santa Antão in voor een ander Kaapverdisch eiland, waar ze verder aan hun relatie kunnen werken. Wanneer de twee liggen te genieten van een luilekkerleven, zien we hoe een intiem gesprek tussen hen ontspoort.

Rebecca vindt dat Etienne zich niet genoeg openstelt en weinig interesse toont. “Ik weet dat je mij heel graag hebt. Maar er moet meer zijn dan dat, liefje. Er moet een spark zijn”, zegt Rebecca. “Als die er niet is, is die er niet. En dan kan ik mij ook niet openstellen. Ik moet het weten, Etienne. Is er een vonk, of is er geen vonk?, vraagt ze op de man af. Het antwoord krijgen we vanavond te zien…

Meer nieuws

Meer nieuws

.