Bart De Pauw bekent aan speurders dat hij een seksuele relatie gehad heeft met deze bekende actrice

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Volgende week donderdag start de zaak rond Bart De Pauw. Negen dames dienden klacht in tegen de tv-maker wegens grensoverschrijdend gedrag.

De krant ‘Het Laatste Nieuws’ schrijft dat Bart De Pauw er kapot van was toen hij zag dat één van die dames die klacht tegen hem indiende Maaike Cafmeyer is.

De twee hadden destijds een relatie. Maaike speelde ook zijn vrouw in ‘Het Geslacht De Pauw.’ “Die relatie was geen geheim”, vertelde Bart daarover aan de speurders.

Zo vertelde Maaike aan Bart dat haar man een pikante sms van hem onderschept had. De man van Maaike werd zo boos dat hij haar gsm stuk deed.

"Ik heb geen misdrijf begaan"

De twee besloten hun relatie stop te zetten, maar ze bleven daarna wel op een normale manier met elkaar om gaan. Tot het schandaal in november 2017 losbarstte hebben Bart en Maaike ook altijd een nauw contact gehad.

Ook Maaike werd door de speurders verhoord. Ze ontkende in eerste instantie dat ze een seksuele relatie had met Bart. In een nieuw verhoor gaf ze dat uiteindelijk wel toe. Ze zei ook dat hebben van een relatie met een getrouwde man geen misdrijf is en anderzijds ook geen reden om iemand te belagen of te stalken.