Bab Buelens gaat uit de kleren met bijzonder doel: Echtgenoot Vincent Banic reageert
COS
Bab Buelens gaat uit de kleren met bijzonder doel: Echtgenoot Vincent Banic reageert
Foto: Instagram @babmjb

Bab Buelens gaat vandaag uit de kleren op sociale media. Daar heeft de influencer en voormalige 'Familie'-actrice een heel goede reden voor.

"Vandaag is het de dag van de zeldzame ziekte en ik wil er aandacht voor vragen omdat er ongeveer 300 miljoen mensen zijn met zeldzame aandoeningen en ik ben een van hen", steekt Bab Buelens van wal op Instagram.

"Het hebben van een zeldzame aandoening hoeft je niet te definiëren, maar het kan je levenslang littekens bezorgen", klinkt het. "Ik heb het notenkrakersyndroom en PCS, zeldzame compressiestoornissen", zegt Bab.

"Als je googelt wat die aandoeningen zijn, krijgt je wel wat info maar zeker niet alles wat je nodig hebt. En het gekke is: dat geldt ook voor artsen. Voor zoveel zeldzame ziekten is nog niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan."

"Ik werd minstens zeventien jaar te laat behandeld, maar veel van ons worden gewoon nooit behandeld. Aan iedereen die het moeilijk heeft: ik zie je en sta je bij", aldus Bab.

Vincent Banic prijst zichzelf gelukkig met een echtgenote als Bab. "Mijn sterke vrouw. Ik ben zo nederig als ik naast je sta. Je kijk op het leven is geweldig. Trots om naast je te staan."

https://www.instagram.com/p/CpMzWzfoA4m/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.