Astrid Coppens weigert opmerkelijk verzoek van SBS: “Wil mijn gezin beschermen”

door: COS
Astrid Coppens met haar echtgenoot Bram Coppens en dochtertje Billie-Ray
Afbeelding bron: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens leerden we kennen als Vlaamse Hollywoodvrouw. Ondertussen woont ze weer in België met haar echtgenoot Bram Coppens en hun dochtertje Billie-Ray.

Astrid Coppens kreeg na ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’ op VTM een eigen docusoap op VIJF: ‘Astrid in Wonderland’. Van SBS, het moederbedrijf achter Play4 en Play5, kreeg Astrid de vraag om weer een realityreeks te maken zoals ‘ De Verhulstjes’.

Astrid heeft opvallend genoeg ‘nee’ gezegd. “Ik sta zeker open voor televisieprojecten, maar ik wil geen realityshow meer”, legt Astrid uit in Story. “Zeker omdat we nu definitief in België wonen.”

"Geen zin in"

In Amerika kon Astrid een redelijk anoniem leven lijden. Van haar plotse bekendheid in België had ze daar geen last. “Als ik nu weer te veel in de kijker loop, word ik nog meer herkend op straat. Daar heb ik geen zin in.”

“Bovendien wil ik mijn gezin en familie wat beschermen. Want wie op tv komt, krijgt vaak veel commentaar over zich heen. Ik wil niet dat onze dochter daar last van ondervindt”, aldus Astrid Coppens.