Astrid Coppens vertedert iedereen met aandoenlijk filmpje van Billie-Ray en Joey-Lee: "Hoe mooi!"
COS
Astrid Coppens vertedert iedereen met aandoenlijk filmpje van Billie-Ray en Joey-Lee: "Hoe mooi!"
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens en haar echtgenoot Bram zijn de trotse ouders van twee dochters. Billie-Ray werd onlangs vier, Joey-Lee wordt in oktober één jaar oud.

Na de geboorte van Billie-Ray besloten Astrid Coppens en echtgenoot Bram hun dochtertje niet te tonen op sociale media. Ze kwamen echter snel terug op die beslissing. Astrid laat haar volgers maar al te graag meekijken in het leven van haar kindjes.

Billie-Ray is dolgelukkig met de komst van haar speelkameraadje Joey-Lee. Joey-Lee is voor veel dingen nog een beetje te klein, maar dat laat Billie-Ray niet in de weg staan om plezier te maken met haar zusje.

Dat zien we in een filmpje dat Astrid dinsdag deelt op sociale media. Billie-Ray rent loopt met haar zusje in haar nek over het strand, natuurlijk ondersteund door mama Astrid. "De drie vrouwtjes in streepjes", schrijft Astrid bij het aandoenlijke filmpje.

"Zo schattig", "Hoe mooi" en "Zo lief" klinkt het onder de beelden. "Ooo... zo cute weer", zegt nog iemand. "Zo'n supersterke zus, zeg", klinkt het verder. "Zusjesliefde is zo belangrijk", lezen we nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.