Astrid Coppens toont ons voor het eerst haar groeiende babybuikje: "Prachtig, zo stralen!"
COS
Astrid Coppens toont ons voor het eerst haar groeiende babybuikje: "Prachtig, zo stralen!"
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens liet dochtertje Billie-Ray op 7 mei een belangrijke boodschap brengen. "Oops, they did it again. Baby #2 winter 2022", stond op een bordje te lezen.

Astrid Coppens maakte er de afgelopen maanden geen geheim van dat een tweede kindje meer dan welkom was. Twee weken geleden mocht ze aankondigen dat die droom zou uitkomen. Astrid en haar echtgenoot Bram Coppens verwachten komende winter een tweede kindje.

Op Instagram toont Astrid ons nu voor het eerst haar zwangere buikje. "Zo trots op mijn groeiende babybuikje", schrijft Astrid bij een foto in badpak in Knokke-Heist. Op een volgend beeld zien we ook hoe Billie-Ray het buikje van mama liefdevol aanraakt.

De beelden lokken veel reacties uit bij de volgers en bekende vrienden van Astrid. Ruth Beeckmans laat een liefdevol hartje achter. Ook 'De Verraders'-collega Jamie-Lee Six laat emoji's met hartjesogen achter. En Lies Vandenberghe, die binnenkort zelf een tweede kindje krijgt, doet hetzelfde.

Prachtig", klinkt het bij Anouk Matton. "Prachtig, zo stralen", reageert een volger. "Zo mooi! Je begint het nieuwe leven, jullie tweede 'harteke' al goed te zien", merkt iemand op. "Zwanger zijn is toch iets magisch, hè. Ik gok op een jongetje", klinkt het nog.

https://www.instagram.com/p/Cdzsa52tZ0V/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.