Astrid Coppens deelt vertederende foto van dochtertje Joey-Lee: Volgers is hetzelfde opgevallen
COS
Astrid Coppens deelt vertederende foto van dochtertje Joey-Lee: Volgers is hetzelfde opgevallen
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Het gezin van Astrid Coppens en echtgenoot Bram is sinds 24 oktober een beetje groter. Billie-Ray kreeg namelijk een zusje.

Astrid Coppens kondigde eind oktober aan dat ze opnieuw mama geworden was van een dochter. Die kreeg de naam Joey-Lee. "The perfect finishing touch to our family", schreef ze erbij. Astrid en Bram zullen het bij twee kindjes houden.

Deze week is Joey-Lee al twee maanden oud. Astrid viert dat met een nieuwe foto van haar kleine spruit. "Ons lief klein harteke is 8 weekjes jong", klinkt het. Het is Bram die de foto van zijn dochtertje nam. "Ze is prachtig", vindt Natassia Van Kerkvoorde.

"Wat een mooie baby", klinkt het nog. "Een heel ander maar weer een heel mooi kindje", laat nog iemand weten. "Wat een prachtige dochters heb jij toch! Was Billie-Ray ook zo donker van haartjes bij haar geboorte?", vraagt iemand zich af. "Ze lijkt erg op jou, zo'n mooi kindje."

"Wat 'n mooie baby. Net een klein Astridje", zegt iemand. "Het is nu omgekeerd, Billie-Ray is helemaal de papa met de prachtige blauwe oogjes van de mama Joey-Lee is helemaal de mama met de bruine oogjes van de papa", merkt een volger op.

https://www.instagram.com/p/CmYzUWdoksM/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.