Aster Nzeyimana neemt fakkel over van Frank Raes: "Dit heeft hij me aangeraden"
COS
Aster Nzeyimana neemt fakkel over van Frank Raes: "Dit heeft hij me aangeraden"
Foto: VRT

Fans van het voetbalprogramma 'Extra Time' krijgen maandagavond een opvallend nieuw beeld te zien. Er is niet alleen een nieuw decor, maar ook een nieuwe presentator: Aster Nzeyimana.

Op maandag 17 januari treedt Aster Nzeyimana in de iconische voetsporen van Frank Raes. Die ging onlangs met pensioen en zal enkel nog een tijdje als freelancer aan de slag gaan bij de VRT.

Hoewel zijn voorganger niet de minste is, voelt Aster niet echt druk om in Franks voetsporen te treden. "Het had best intimiderend kunnen zijn als ik gemerkt had dat er twijfels waren binnen de ploeg die het programma maakt. Gelukkig is dat niet het geval", zegt Aster in Het Laatste Nieuws.

"Ik mag werken met superfijne mensen die ik ook al jaren ken. Ook Frank was en is top. Hij heeft me aangeraden om vooral mezelf te zijn en mijn eigen ding te doen", onthult Aster. "Ik kan rustig, op mijn gemak aan de slag."

Aster beseft dat er gemengde reacties zullen komen. "Er kijkers zijn die de nieuwe ‘Extra Time’ beter zullen vinden. En er zullen fans zijn die zullen klagen. Dat is nu eenmaal zo", besluit het VRT-gezicht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.