Annelien Coorevits vertelt eerlijk over lastig probleem van zoontje Luís: "Nog altijd schrik"
COS
Annelien Coorevits vertelt eerlijk over lastig probleem van zoontje Luís: "Nog altijd schrik"
Foto: Photonews

Annelien Coorevits is een trotse mama van twee kindjes: Elena en Luís. Voormalig profvoetballer Olivier Deschacht is de papa van Anneliens kindjes.

Annelien Coorevits, Elena en Luís kregen afgelopen weekend groot bezoek over de vloer. Niemand minder dan Bumblebee, de gele auto uit de 'Transformers'-reeks, kwam langs bij het gezin.

"Eerlijk? Ik had misschien wat hulp ingeroepen want Luís heeft nog altijd schrik om alleen te slapen", vertelt Annelien op Instagram. "En zo zijn er meer kinderen die wel eens een duwtje in de rug kunnen gebruiken."

Transformers lanceert de 'Bravery Boost', een hulplijn voor kinderen die iets spannend vinden. Zij kunnen een persoonlijke video van Bumblebee ontvangen of maken zelfs kans op een persoonlijk bezoek zoals Luís. Ouders kunnen een reactie achterlaten op Anneliens bericht.

"Wie weet staat Bumblebee plots daar om de eerste schooldag, een eerste zwemles of ander spannend moment te helpen overwinnen. Bij ons liet het alvast een grote indruk na, en ja hoor, de eerste nacht alleen was een feit!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annelien Coorevits (@anneliencoorevits)

Meer nieuws

Meer nieuws

.