Ann Van den Broeck komt met update over gezondheid én stem na kankerbehandeling
COS
Ann Van den Broeck komt met update over gezondheid én stem na kankerbehandeling
Foto: instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck ziet haar grote droom in vervulling gaan. De musicalactrice brengt haar eerste kinderboek uit. 'Annie Pannie' staat vol verhalen en liedjes voor kleuters.

Ann Van den Broeck kwam 'Annie Pannie' maandag voorstellen in 'Play Café'. Ze gaf ook een update over haar gezondheid in haar strijd tegen borstkanker. Zo vertelt ze dat het goed gaat. "Ik heb een paar weken geleden mijn laatste bestraling gehad. Dat was even een stapje terug wat vermoeidheid betreft."

"Nu ben ik vorige week gestart met de hormoontherapie en die moet ik wel de komende zeven jaar volhouden. Dat is elke dag een pil. Daar komen heel wat bijwerkingen bij kijken, maar voorlopig - hout vasthouden - heb ik van niet veel last", vertelt Ann.

De kankerbehandeling heeft een impact gehad op Anns stem. Al vanaf de eerste chemo was Ann zich ervan bewust van het deed met haar spieren. "Ik had meteen heel diepe spierpijn, die stem is ook maar een spiertje, dus daar moet ik zorg voor dragen."

"Ik ben heel regelmatig naar een logopediste en osteopaat geweest, die die stramme spieren terug wat los masseerden. Mijn strottenhoofd zit nog altijd een beetje te hoog, maar ik kan wel alles zingen. Maar ik moet het stilaan wel terug opbouwen", aldus Ann Van den Broeck.

Meer nieuws

Meer nieuws

.