Ann Van den Broeck en Stany Crets zetten punt achter hun relatie: Dit hebben ze erover te zeggen
COS
Ann Van den Broeck en Stany Crets zetten punt achter hun relatie: Dit hebben ze erover te zeggen
Foto: instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck en Stany Crets vormen niet langer een koppel. Dat melden Ann en Stany vandaag in een gezamenlijk statement op sociale media.

"Vandaag is de vakpers er achter gekomen, maar wij hebben lange tijd geleden al besloten geen koppel meer te zijn", schrijven Ann Van den Broeck en Stany Crets bij een foto uit betere tijden.

"We wensen hier verder geen commentaar over te geven in de pers, dus alle speculaties die u leest zijn waarschijnlijk flauwe truut. Wij blijven mekaar gezellig zien en werken meer dan ooit samen in de toekomst", benadrukt het ex-koppel.

Ann en Stany laten nog weten dat hun musical 'You Are My Sunshine' op 5 oktober in première gaat. Het wordt de eerste musical die ze samen creëerden. Stany schreef het verhaal, Ann de muziek.

Ann Van den Broeck en Stany Crets vormden twaalf jaar lang een koppel. Stany was een enorme steun voor Ann, toen vorig jaar borstkanker bij haar werd vastgesteld. Intussen is ze aan de beterhand en staan haar nog enkele jaren hormoontherapie te wachten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ann Van den Broeck (@annvandenbroeck13)

Meer nieuws

Meer nieuws

.