Ann Van den Broeck, die vecht tegen kanker, heeft groot nieuws te melden
PMN
Ann Van den Broeck, die vecht tegen kanker, heeft groot nieuws te melden
Foto: instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck vecht tegen kanker. Een tijdje geleden kreeg ze te horen dat ze borstkanker heeft.

Ann Van den Broeck begon meteen aan een behandeling. Ze heeft intussen haar twaalfde chemokuur achter de rug.

“Eergisteren sprong ik een gat in de lucht en dronk ik een alcoholvrij coupeke omdat ik gisteren mijn 12e én laatste Taxol-chemo kreeg toegediend! Einde van een 1e fase in dit pittige proces”, laat ze weten op haar Instagram.

Ann heeft ook groot nieuws te melden. “Ik heb de motherfucker bij zijn pietje. De tumor is al fel verkleind!”

“Ik kan niet ontkennen dat ik de aanwezigheid van chemo in mijn lichaam overal en op elk moment voel. Maar tot hiertoe gaat het goed met me. Ik heb naast een soms enorme vermoeidheid, niet echt last van andere bijwerkingen. Of toch niets dat ik niet aankan.”

De actrice haar behandeling gaat nu een volgende fase in. “Vier tweewekelijkse AC chemo’s”, licht Ann toe. “Deze zijn zwaarder, dus ik hoop stiekem dat mijn superpowers ook hier hun werk blijven doen. Ik verwacht me aan het ergste, dan valt het misschien wel mee.”

Ann vertelt ook dat ze zich de voorbije periode enorm heeft kunnen optrekken aan haar partner Stany Crets. Ze haalde ook veel energie uit de shows van de musical ‘Mamma Mia’.

Ann slaat er zich zo goed en zo kwaad mogelijk door. “In goeie en slechte dagen of moeilijke momentjes: sowieso naar mijn lichaam luisteren en veel rusten, slapen, ook blijven bewegen, af en toe iets leuks doen met vrienden, een doel zoeken waar ik me aan kan optrekken, werken wanneer het kan, bloemen en kadootjes van de liefste familie, vrienden en collega’s ontvangen, en veeeeeel liefde… De juiste balans bewaken en niet doemdenken. “

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Cih_LNvo022/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.