An Swartenbroeckx, Bieke uit 'FC De Kampioenen', in de wolken: "Twee keer bubbels"
PMN
An Swartenbroeckx, Bieke uit 'FC De Kampioenen', in de wolken: "Twee keer bubbels"
Foto: Instagram@an_swartenbroeckx

An Swartenbroeckx heeft meer dan één reden om te feesten. We kennen haar natuurlijk beter als Bieke uit 'FC De Kampioenen'.

An Swartenbroeckx verhuisde onlangs met haar man Guido naar het Spaanse Andalusië. Daar zijn ze bezig met een nieuw leven uit te bouwen. An en Guido hebben daar een villa aan de bergen.

An droomde er langer van om naar Spanje te verhuizen. "De rust en stilte die hier heerst: dat doet wel wat met een mens. Mijn man Guido zegt dat mijn ogen meer stralen in Spanje. Dat ik hier gelukkig ben. Zon, zee en een zwembad: wat wil een mens nog meer?", zei ze daar eerder al over aan Het Laatste Nieuws.

De actrice deelt op haar Instagram nu twee keer goed nieuws. An is jarig. Ze viert haar 54ste verjaardag. Dat is nog niet alles. Zij en Guido zijn ook nog eens 17 jaar getrouwd. "Twee keer bubbels", schrijft An op haar social media.

Het regent dan ook felicitaties voor het koppel. An haar volgers willen haar een gelukkige verjaardag wensen. Ze willen het koppel verder ook een dikke proficiat wensen met hun zeventiende huwelijksverjaardag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An Swartenbroekx (@an_swartenbroekx)

Meer nieuws

Meer nieuws

.