Amy uit 'K2 zoekt K3' reageert opvallend op K3-nieuws en heeft belangrijke boodschap voor Diede
COS
Amy uit 'K2 zoekt K3' reageert opvallend op K3-nieuws en heeft belangrijke boodschap voor Diede
Foto: VTM

Komend weekend houdt K3 met de 'Kom Erbij'-show halt in Groningen. Hanne Verbruggen is er niet bij. Zij wordt tijdelijk vervangen door 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel.

Studio 100 verraste deze week toen bekendgemaakt werd dat Hanne Verbruggen op doktersadvies niet meer mag optreden voor de geboorte van haar kindje. Er werd echter besloten de K3-shows in Nederland door te laten gaan met 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede naast Marthe De Pillecyn en Julia Boschman.

Opvallend is dat Diede pas vierde werd in de finale, terwijl Amy Courtens en Celester de Nijs tweede en derde werden. Zij werden niet opgebeld en reageerden best teleurgesteld op het nieuws. Toch maakten ze duidelijk dat ze heel blij zijn voor Diede. Dat maakt Amy nogmaals duidelijk met een grappig TikTok-filmpje.

"Wanneer Studio 100 jou niet gebeld heeft om Hanne te vervangen", lezen we bij een filmpje van Amy waarin ze verwijst naar de milieu-activist die zich in een Nederlandse talkshow aan de tafel kleefde. "All jokes!", benadrukt Amy onder het filmpje. "Wees kalm en lach gewoon alsjeblieft."

"Ik ben reuze blij voor Diede en het is haar ontzettend gegund", schrijft ze er nog bij. Wanneer iemand zegt dat ze inderdaad Amy hadden moeten bellen, zegt ze: "Lief! Maar ze hebben echt de juiste gebeld! Diede gaat dat megagoed doen!"

@amycourtens

ALL JOKES!!!! Stay calm and just laugh aub 😂😂 Ik ben reuze blij voor Diede en het is haar ontzettend gegund! ♥️

♬ Jinek Beau klimaatactivist - jamieli

Meer nieuws

Meer nieuws

.