Amy Sonck wil wat duidelijk maken over naaktfoto die circuleert: "Roddels voorgoed aan de kant schuiven"
COS
Amy Sonck wil wat duidelijk maken over naaktfoto die circuleert: "Roddels voorgoed aan de kant schuiven"
Foto: Instagram @amysonck

Amy Sonck kreeg een jaar geleden alarmerende berichten van enkele volgers. Er circuleerde een naaktfoto, waarvan werd gedacht dat het er een van Amy was.

"Ik heb geen idee wie dit meisje is, maar hoop dat jullie bewust zijn van de gevolgen. Voor sommige mensen loopt het verspreiden van dit soort foto's fataal af", klonk het vorig jaar bij Amy Sonck op Instagram. De beruchte naaktfoto blijft Amy echter achtervolgen.

"Liefste mensen, op 19 februari 2021 poste ik een verhaal omtrent een naaktfoto die circuleerde van een jongedame. Velen onder jullie denken nog steeds dat ik dit ben. Dit is niet geval", benadrukt Amy. Deze week is Amy er eindelijk achter gekomen om wie het wél gaat.

"Het gaat hier om een Amerikaanse dame genaamd 'Megnutt02' op Instagram. Deze foto komt van haar OnlyFans-pagina, waarvan ze bekend is. Hopelijk kunnen we bij deze de roddels voorgoed aan de kant schuiven. Alvast bedankt", aldus Amy.

Om eens en voor altijd te bewijzen dat Amy het niet zelf is, deelt ze (weliswaar een zedige versie van) de foto. "De foto die in veel Snapchat-groepen te zien was, werd dan ook bijgeknipt. De originele bevat onderaan de link naar haar OnlyFans-pagina."

Meer nieuws

Meer nieuws

.