Amy en Luca uit 'K2 zoekt K3' hebben verrassend nieuws: "Na lang zwijgen mogen wij het eindelijk bekend maken!"
COS
Amy en Luca uit 'K2 zoekt K3' hebben verrassend nieuws: "Na lang zwijgen mogen wij het eindelijk bekend maken!"
Foto: Instagram @amy_courtens

Zo'n 22.000 kandidaten waagden hun kans om het nieuwe K3'tje te worden. Sommigen kwamen heel dichtbij, zoals Amy Courtens en Luca Diez.

Amy Courtens werd in de finale van 'K2 zoekt K3' tweede na Julia Boschman. Luca Diez strandde dan weer in de halve finale. De hoofdprijs wonnen ze niet, maar ze kregen misschien wel een betere prijs: een supersterke vriendschap.

Amy en Luca maakten er na hun deelname aan 'K2 zoekt K3' geen geheim van dat ze de smaak te pakken hadden en verder wilden gaan in de showbizz. Daarover hebben ze nu nieuws. Samen!

"The word is out! Na lang zwijgen mogen wij het eindelijk bekend maken! Wij gaan samen met vier muzikanten door als 'De Bende'. Hou @debende_official in de gaten voor waar wij zullen optreden", klinkt het op Instagram.

In een filmpje stelt het duo zich voor en vertellen ze wat ze met 'De Bende' "Samen met onze vier muzikanten gaan wij doorheen heel België podia onveilig maken. Met hits van vroeger en nu, voor jong en oud. Dus houd zeker onze Instagram in de gaten. En wie weet zien we elkaar snel bij jou in de buurt."

Opvallend: 'De Bende' bestond al. Actrice Joyce Beullens maakte er onderdeel van uit, maar ook Lisa Michels. Lisa kennen we nog als finaliste uit 'K3 zoekt K3' in 2015. Zij reageerde alvast enthousiast: "Jaaa, zo leuk!!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CanCo3XKUUL/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/CanAxivAvz-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.