Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' met schaamrood op de wangen: "Gênant dat ik dat heb gedeeld"
COS
Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' met schaamrood op de wangen: "Gênant dat ik dat heb gedeeld"
Foto: VTM

Amy Courtens kennen we van haar deelname aan 'K2 zoekt K3'. Praktisch tegelijkertijd met de K3'tjes maakt Amy in 2024 haar musicaldebuut.

Amy Courtens kreeg de rol van Amber Von Tussle aangeboden in de nieuwe 'Hairspray'-musical, die vanaf maart 2024 in de zalen komt. Dat nieuws raakte bekend op 13 juli. Enkele dagen later had de 'K2 zoekt K3'-kandidate opnieuw fantastisch nieuws te delen.

Ook in de liefde is Amy weer gelukkig. Na een relatiepauze van enkele maanden is Amy opnieuw samen met haar verloofde Aaron. Ze is zelfs hun huwelijk al aan het plannen; in de zomer van 2024 geven ze elkaar het jawoord.

In maart maakte Amy via Instagram Stories de breuk met Aaron bekend. Acht jaar waren ze samen. Amy's volgers en mensen uit haar omgeving hadden door dat er iets aan de hand was. Ze kreeg opmerkingen over het feit dat ze haar verlovingsring niet meer droeg en foto's van het koppel verdwenen waren.

"Ik voelde me opgejaagd", zegt Amy in Dag Allemaal. "Achteraf vind ik het gênant dat ik dat gedeeld heb, want enkele weken later waren we al opnieuw samen. Maar ik wou niet dat mensen het verhaal dramatischer maakten dan het was."

"De liefde was niet op, er is niemand vreemdgegaan en niemand heeft er schuld aan. Door de drukte en de stress ging het gewoon even niet meer", aldus Amy. Aan het begin van de zomer besloten ze opnieuw af te spreken. Ze voelden meteen dat ze allebei nog enorm veel van elkaar houden. Mooi!

Meer nieuws

Meer nieuws

.