Video Alleen maar superlatieven voor nieuwe familiemusical 'Pocahontas de musical': "Het was fenomenaal!”
WVDS

Voor ‘Pocahontas de musical’ haalde Backstage Producties samen met Floris Devooght het onderste uit de kan om het publiek een fantastische én eigentijdse musicalbeleving te bezorgen.  

Topprestaties van alle acteurs, vocale hoogstandjes, straffe choreo's en een led-wall die zorgt voor tot de verbeelding sprekende scènes,’Pocahontas de musical’ heeft het allemaal.

Showbizz24 was bij de première en sprak met de cast en heel wat BV’s die kwamen kijken. Ze waren allemaal omver geblazen door het spektakel. 

Silke die de rol van Pocahontas speelt heeft zelf ook genoten: "Pocahontas is speciaal om te spelen omdat het geen typische prinses is. Het is echt een stoere chick die vuil mag worden in een bos.”

 "De stunts zijn goed verlopen”, klinkt een tevreden Juan Gerlo. “De mensen moeten komen kijken omdat dit een spektakelmusical is op een heel klein podium en het spat ervan af.”

Celien Hermans vat het heel mooi samen: “Ik vond het fenomenaal. Het had echt Studio 100-gehalte. Alles klopte. De stemmen waren perfect, het decor was onwaarschijnlijk prachtig, de muziek gaf kippenvel van de eerste tot de laatste minuut... Het was puur genieten."

Pocahontas de musical is nog de hele Paasvakantie te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Hier vind je alle informatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.