Alle remmen los op Schlagerfestival Zomereditie: "Veel knaldrang bij de mensen"
WVDS

Voor de tweede zomer op rij trok het grootste Schlagerfeest van Vlaanderen naar Middelkerke, een unieke locatie voor een iconisch evenement. De Proximus Pop Up Arena was dit jaar nog impressionanter dan vorig jaar.

Het Schlagerfestival Zomereditie lokte op 15 en 16 juli weer massaal veel mensen naar Middelkerke. De Proximus pop-up Arena en gezellige zomerbar boden weer sfeer, gezelligheid en ambiance.

"Het Schlagerfestival is ondertussen uitgegroeid tot een leuk volksfeest. En ik heb de indruk dat veel mensen na de coronajaren knaldrang hebben en willen feesten. Het is ons vak om de mensen te laten meezingen en mee feesten, dat vind ik heel aangenaam", vertelt Bart Kaëll aan Showbizz24. "Wat ik ook enorm apprecieer is dat er live muzikanten op het podium staan om al de artiesten te begeleiden."

Lindsay en Christoff treden beiden op in de grandioos grote tent. Dat zorgt bij Lindsay toch al een beetje voor een familiegebeuren. "Het is een leuke uitstap voor ons twee", klinkt het enthousiast bij Lindsay. Voor haar dochtertje is het iets te laat om mee te komen. "Onze dochter Lisa-Marie kan nog niet meekomen. Zij hoort op tijd in haar bedje te liggen." Tijdens het festival bracht Lindsay ook nog een verrassend duet met schlagerkoningin Laura Lynn. 

De Romeo's namen naast hun eigen optreden dit jaar ook de presentatie voor hun rekening. En er was ook voldoende tijd om bij te praten met de andere collega's. "Op het Schlagerfestival moesten we allemaal vroeg aanwezig zijn om te soundchecken, waardoor we het met de andere artiesten eens rustig kunnen bijpraten", klinkt het bij Davy van de Romeo's.

En hij stond naast 'De Romeo's' ook met 'Sasha & Davy' op het podium. "Ik geloof dat Sasha wel wat zenuwachtig is. En ze heeft me ook vertelt dat ze speciaal voor de gelegenheid een mooi glitterkleedje gaat aandoen", vertelt hij backstage nog voor het dak eraf gaat in de arena. En Sasha zag er fenomenaal uit in haar glitterkleedje.

Laura Lynn, de koningin van de schlagermuziek bracht onmiddellijk ambiance in de tent. En Swoop en Lindsay deden de sfeer alleen maar stijgen. Ook terug van weggeweest was de polonaise. De feestvierders doorkruisten meermaas heel de tent tijdens het festival als een massale mensentrein. 

En er zijn al nieuwe data bekend: Het Schlagerfestival keert op 24/25/26 maart 2023 terug naar Trixxo Arena Hasselt voor de ‘Glitter & Glamour Editie’ en op 15 juli 2023 zakken de Schlagerartiesten voor een gloednieuwe Zomereditie terug af naar Middelkerke. Meer info en tickets via: https://www.schlagerfestival.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.