Afterparty van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig was niet simpel om te organiseren: "Zo wilde hij het"
PMN
Afterparty van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig was niet simpel om te organiseren: "Zo wilde hij het"
Foto: Twitter@AdriRM33

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn begin deze week getrouwd. Ze deden dat in het prachtige Château de la Croix des Gardes in Cannes. Daar gaven ze elkaar het jawoord.

Er is de voorbije tijd al heel wat gezegd en geschreven over het huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig. Alle aanwezigen waren vol lof en bewondering over het huwelijksfeest van hen.

Niet alleen het huwelijksfeest, ook de afterparty mocht er best wezen. Een tent werd nagebouwd als nachtclub. Daar kon het koppel en hun gasten nog de benen gaan strekken. Het werd een stevig feestje.

Een feestje dat in elkaar gestoken werd door Yves Smolders, baas van de Limburgse discotheek Versuz. Hij zegt aan Het Laatste Nieuws dat Thibaut hem pas laat contacteerde. “Zo’n vijf weken geleden heeft Thibaut contact met ons opgenomen, of wij de afterparty niet wilden organiseren."

Yves zei nog niet meteen toe. Hij besefte dat het niet makkelijk zou zijn om zoiets in zo'n korte tijd klaar te krijgen. “We zijn dan op zoek gegaan naar leveranciers en of zij tijdig konden leveren - niet evident, met Rock Werchter dat er zat aan te komen. We hebben uitsluitend met Belgische leveranciers gewerkt. Vanaf ik de bevestiging kreeg dat we de belangrijkste zaken zouden rond krijgen, heb ik Thibaut mijn jawoord gegeven.”

Yves vertelt dat hij uiteraard op voorhand met Thibaut gesproken heeft hoe die het graag wilde. Naar dat beeld heeft hij dan een voorstel uitgewerkt. Thibaut vond dat helemaal goed en dus kon de opbouw beginnen.

“Met een crew van 24 mensen zijn we naar Cannes gereisd. Een heel avontuur, met negen camions van dertien meter door die 'kronkelwegskes’ in de bergen boven Cannes.", lacht Yves. "Daar aangekomen hadden we slechts 48 uur de tijd om alles op te bouwen. Het was spannend, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben. We hebben ons geamuseerd. Het was zeker intens, maar we hebben er ook veel plezier uit gehaald.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.