Afscheid valt Kevin De Bruyne zwaar: "Ik ga je missen"
PMN
Afscheid valt Kevin De Bruyne zwaar: "Ik ga je missen"
Foto: Photo News

Kevin De Bruyne geniet van een welverdiende vakantie. Het was voor hem weer een heel slopend seizoen. Hij geniet nu van de tijd die hij kan doorbrengen met zijn gezin.

Kevin De Bruyne is één van de steunpilaren bij de Rode Duivels. Maar niet alleen bij de Rode Duivels, ook bij zijn club Manchester City is hij onmisbaar geworden. De Bruyne krijgt het even moeilijk als hij afscheid moeten nemen van een ploegmaat.

Ilkay Gündogan verlaat Manchester City en trekt naar het Spaanse Barcelona. Gündogan speelde in totaal zeven jaar voor Manchester City. Hij speelde voor de club 304 wedstrijden en scoorde er 60 keer.

Meer dan een teammaat! Bedankt, legende! Ik ga je missen bij deze club

Gündogan speelde bij de Engelse club dus ook lange tijd samen met De Bruyne. De twee zijn heel goede vrienden gevonden. Het nieuws van zijn vertrek komt dan ook bij onze landgenoot hard aan.

Kevin reageerde op Twitter. Dat hij zijn maatje gaat missen, dat is zeker. "Meer dan een teammaat! Bedankt, legende! Ik ga je missen bij deze club. Maar je vertrekt met alle gedeelde herinneringen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.