Actrice Leen Dendievel erg aangedaan na kwetsende commentaar
PMN
Actrice Leen Dendievel erg aangedaan na kwetsende commentaar
Foto: Photonews

Leen Dendievel is erg aangedaan na een kwetsende commentaar. Die kwam van één van haar volgers.

Leen Dendievel wil er op haar Instagram wel wat over kwijt. “Ik ben een mens, die zich had aangekleed en terecht vond dat ze goed voor de dag kon komen. Ik kreeg er zelfs complimenten over”, schrijft de actrice.

“Ik zou nooit, lees NOOIT, iemand een ongevraagde recensie geven over zijn/haar/hen uiterlijk. Want het is hoe die zich voelt wat belangrijk is! Wat voor u belangrijk leek, was oa. of mijn oorbellen passen bij mijn jumpsuit.”

“Wie zegt dat die oorbellen niet van onschatbare emotionele waarde voor me zijn? Wie mag zeggen of dat goed of fout is?”

“Wie zegt dat ik in een goede bui was toen ik dit bericht las? Wie zegt dat het geoorloofd is zomaar iemand van commentaar te voorzien, ongevraagd? Omdat ik een bekend gezicht heb? Omdat ik er maar tegen moet kunnen?”

“Omdat ik de keuze maak om personages te vertolken en te schrijven? Wie zegt dat ik dan alles moet slikken wat er over me te lezen valt?”

“Dus, lieve volger. Ik koester geen wrok. En spreek me gerust aan. Maar doe dit in de toekomst niet meer. “

“Het gaat zelfs niet om mij, maar om de mensen bij wie u dit misschien nog doet. Zij die zich wel eens serieus gekwetst kunnen voelen door nutteloze woorden.”

https://www.instagram.com/p/CUA5aCGKWVT/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.