Actrice Dorien Reynaert is het meer dan beu: "Opnieuw absurde coronamaatregelen"
PMN
Actrice Dorien Reynaert is het meer dan beu: "Opnieuw absurde coronamaatregelen"
Foto: Instagram

Het Overlegcomité besliste om de coronamaatregelen weer wat aan te scherpen. De oorzaak zijn de hoge coronacijfers in ons land.

Dorien Reynaert kennen we nog van haar rollen in ‘De Buurtpolitie’ en ‘Familie’. Ze heeft een open brief geschreven naar premier Alexander De Croo. Ze wil daarmee aan de alarmbel trekken.

Ze zegt dat ze heel lang getwijfeld heeft om dit te doen. “Maar nu kan ik niet anders dan mij tot u en uw kompanen te richten”, staat er in haar brief te lezen.

“En ik ga ook niet veel zagen, ik ga zeggen waar het op staat. Ik hoop dat het realitycheck is voor u en al die anderen in het parlement die mee beslist hebben om deze absurde maatregelen in te voeren die wij als brave burgers moeten volgen.”

“Ik trek hierbij aan een zéér luide alarmbel in de eerste plaats voor mijn man, voor mezelf en bij uitbreiding voor iedereen die werkzaam is in de eventsector, het nachtleven en de horeca. Het gaat niet goed met ons en dat is nog zacht uitgedrukt.”

“Na acht jaar hard ploeteren stonden we echt ergens in het leven met ons boekingskantoor/event agency. Voor ons ging 2020 het jaar worden om eindelijk eens de vruchten te plukken van al dit harde werk.”

Dorien werd ook moeder van een zoontje dat luistert naar naam Wolf. “Maar dat alles werd overschaduwd door stress, depressie en financiële zorgen.”

De volledige brief van Dorien kan je lezen op haar Instagram. “Het moest er even uit”, klinkt het ook nog. “No worries, ik ben nog beschaafd gebleven.”

https://www.instagram.com/p/CWjAmXnqL7r/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.