Actrice Dorien Reynaert heeft emotionele uitbarsting: Ze legt uit wat er aan de hand is
PMN
Actrice Dorien Reynaert heeft emotionele uitbarsting: Ze legt uit wat er aan de hand is
Foto: Instagram

Dorien Reynaert kennen we als actrice. Ze speelde mee in ‘De Buurtpolitie’ en ‘Familie’.

Dorien Reynaert zegt op haar Instagram Stories dat ze een emotionele uitbarsting gehad heeft. Het was haar allemaal wat veel geworden.

“Het constante geschipper tussen mijn eigen jobs en projecten. Het werk voor Atmosfeer, het werk voor ons schildersbedrijfje en de volledige verantwoordelijkheid die ik draag voor Hydro-D’o.”

“De was, de plas, de boodschappen, zorgen dat er elke avond vers eten op ons bord ligt, de zorg voor Wolfje. Het regelen van privé-afspraken, het regelen van opvang als Wolfje ziek is.”

“Het zoeken naar een loodgieter die snel kan langskomen als het toilet van ons verhuurstudiootje voor de zoveelste keer verstopt zit. Het resultaat is een kwade huurder die vijf keer per dag belt.”

“Het zorgen voor drie katten en de liefste hond niets tekort komt. Ik moet zien dat ik af en toe ook eens tijd maak voor mijn vrienden.”

“En ik moet ontspannen zodat het niet allemaal wat veel gaat worden. Het organiseren van de beste verjaardag voor mijn wederhelft terwijl ik al twee jaar zo goed als vergeten ben door diezelfde wederhelft.”

“Tijd maken om regelmatig naar de kiné te gaan om die verdomde knie voor eens en voor altijd te fixen. Enfin, je begrijpt wat ik bedoel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.