Interview Actrice Charlotte Timmers verrast door haar verloofde Robin: “Hij heeft grandioos geflaterd”
PMN

Charlotte Timmers zien we in de heel succesvolle film ‘Zillion’. Ze is ook verloofd met Robin.
 

Het gaat al maanden hard voor actrice Charlotte Timmers. Met de film over die beruchte 90's discotheek Zillion scoorde ze één van de meest succesvolle Vlaamse films in ons land van 2022. 

Maar ook privé weten zij en haar partner Robin Pront van aanpakken. Onlangs ging regisseur Robin plots op één knie voor Charlotte.

Onze reporter vraagt hoe het met de voorbereidingen staat. “Er zijn geen voorbereidingen. Ik ben de slechtste voorbereider ter wereld, zowel privé als professioneel, dat mag je bij iedereen navragen.”

Charlotte reageert ook op het feit dat Robin in een interview heeft laten vallen dat hij schrik heeft van een financiële put. “Robin moet beter leren interviews te geven, denk ik. Want ik hoorde het hem zeggen en dacht: Dat wordt eruit gepikt.”

“Ik denk dat hij het een beetje luchtig wilde houden, maar hij heeft grandioos geflaterd. Hij wilde gewoon een mopje maken.”

Willen ze graag een heel uitgebreid huwelijk met alle toeters en bellen of gaan ze het eerder bescheiden houden? “Geen idee. Misschien blijven we wel voor eeuwig verloofd, dat lijkt me ook wel sjiek. Ik weet het echt nog niet. We gaan het bekijken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.