Actiefilm op Netflix met Vin Diesel die wereldwijde catastrofe moet voorkomen, blaast kijkers omver: “Zo verdomd goed”
WVDS
Actiefilm op Netflix met Vin Diesel die wereldwijde catastrofe moet voorkomen, blaast kijkers omver: “Zo verdomd goed”
Foto: Netflix

Houd jij van fantasiefilms waarin heksen en andere figuren met speciale gaven elkaar aftasten om oorlog en onrust te voorkomen? Dan heeft Netflix een heel leuke film voor jou.

"Ik heb deze film 5 jaar na de release eindelijk gezien en ik kan niet geloven dat ik hem toen niet heb gezien. Zo verdomd goed. Ik hield van elke minuut. Zo goed gedaan en de graphics zijn zelfs nu nog geweldig."

Op Netflix staat namelijk de film The Last Witch Hunter, een fantasie- en actiefilm uit 2015. Momenteel staat hij op de tweede plaats in de Belgische Netflix top 10. Vin Diesel speelt één van de hoofdrollen en zorgt natuurlijk voor de nodige actie. 

De film gaat over Kaulder, een onsterfelijke heksenjager die een plaag moet stoppen die de hele wereld bedreigt. Heksen trachten Kaulder te misleiden om hun groots plan uit te voeren.

Maar Kaulder krijgt hulp. Zo wordt hij bijgestaan door een priester genaamd Dolan en een heks genaamd Chloe. Samen moeten ze het opnemen tegen de Heksenkoningin. 

De Heksenkoningin werd door Kaulder eeuwen geleden gedood en vervloekt, maar nu is ze herrezen en zoekt wraak.

De hoofdrolspelers van de film zijn:

  • Vin Diesel als Kaulder, de laatste heksenjager
  • Rose Leslie als Chloe, een droomwandelaar en bar-eigenaar
  • Elijah Wood als Dolan 37e, de nieuwe helper van Kaulder
  • Michael Caine als Dolan 36e, de oude helper van Kaulder
  • Julie Engelbrecht als de Heksenkoningin, de aartsvijand van Kaulder

De film heeft $147 miljoen opgebracht, maar kreeg over het algemeen ongunstige recensies van critici. Sommige critici vonden de film saai, verwarrend en geen goede match voor de charmes van de hoofdrolspeler.

Anderen vonden de film dan weer wel vermakelijk, spannend en visueel indrukwekkend. Zelf even kijken dus, om na te gaan wat jij ervan vindt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.