Actiefilm op Netflix houdt iedereen op het puntje van zijn stoel: “Ik kreeg er koude rillingen en kippenvel van”
WVDS
Actiefilm op Netflix houdt iedereen op het puntje van zijn stoel: “Ik kreeg er koude rillingen en kippenvel van”
Foto: Netflix

Op Netflix staat een film die een ongelooflijk horrorscenario schetst. Het verhaal is over-the-top, maar je blijft aan je scherm gekluisterd door het snelle tempo van het verhaal en al de actiescènes die op je afgevuurd worden.

De rampenfilm ‘Geostorm’ is een parel die je op Netflix kan bekijken en die je niet zal teleurstellen. "Heb deze film gezien en hij is geweldig. Ik hou van rampenfilms die je op het puntje van je stoel houden."

Dean Devlin, de schrijver en producent van ‘Independence Day’ maakt zijn regiedebuut met deze suspensvolle thriller ‘Geostorm’. In de hoofdrollen zie je Gerard Butler, Jim Sturgess en Oscargenomineerden Ed Harris en Andy Garcia aan het werk.

Overheden hebben in ‘Geostorm’ wereldwijd samengewerkt aan het satellietprogramma ‘Dutch Boy’ dat het klimaat opnieuw heeft genormaliseerd. Dit staaltje technologie beschermt de aarde maar dan loopt er iets vreselijk mis.

‘Dutch Boy’ veroorzaakt plotseling de rampen die het eigenlijk zou moeten tegen gaan. Wereldwijd vormen zich gigantische tornado's, koude en hittegolven, extreme onweersbuien, tsunami's en andere natuurrampen. 

Twee broers, Jake en Max, die elkaar niet kunnen uitstaan, moeten er alles aan doen om de wereld te redden van de opkomende Geostorm. Wanneer blijkt dat de president van Amerika een rol speelt in het geheel, wordt de uitdaging nóg groter.

Kijkers zijn laaiend enthousiast: "Ik kan niet geloven hoe goed deze film is! Ik heb hem net gezien en ik raad hem zeker aan. Het is een perfecte mix van actie, drama en humor."

"Ik heb de film net gezien en hij is echt goed! Ik kreeg er koude rillingen en kippenvel van, geweldige effecten en zo! Het slechte is dat het een beetje cliché is, net als eerdere einde-van-de-wereld films, maar over het algemeen was dit geweldig!!!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.